Written by Robert Whitney Category: Sense-Categoria

Ara que el meu disseny web (principalment) està fora del camí, puc presentar-me bé!
Hola, el meu nom és Rob. La meva pàgina d'inici diu molt sobre mi, però aquí entraré més detalls.

Professional & Aficions

He estat programant durant 13 anys i no només com a hobbie, sinó també a una professió. Les meves habilitats inclouen, entre d'altres, PHP, NodeJS, Perl, C # i alguns C ++. No obstant això, principalment tinc en compte les coses web.

El 2011-2013 vaig fer alguns treballs d'oficina. Al voltant d'un any es va dedicar al telemarketing, però vaig sortir d'això per treballar en TI.
El 2014 vaig treballar per a una planta d'energia nuclear, encara que no puc dir cap especificitat sobre el meu temps, era una experiència molt interessant.

Des de finals de 2015 he estat, entre altres coses, programar i ajudar a dissenyar & manteniu la infraestructura de Gota.io que és propietat de TheEpTic (hauríeu de seguir-lo :P).
Si no sabeu què és Gota.io, aneu a veure-ho. Es tracta d'un joc basat en web on es juga com una "cel·la" que menja altres jugadors que també són altres cel·les.
No puc començar a descriure quina sorprenent ha estat el viatge amb Gota, i no puc esperar per veure on el futur ho pren.

Vida personal

Realment no em surto i faig tot el que he fet fins al moment de la socialització. Però jo gaudeixo de l'empresa dels meus amics.

Els meus gustos musicals són força mixtos. M'agrada molta música diferent, fins i tot de rap, tot i que no m'agrada la majoria de la música de rap.
La meva banda preferida és The Beatles, no he escoltat una cançó per ells que no m'ha agradat molt, encara que podria dir el mateix sobre Sublime :).

El meu pròxim veí adjunt va ser Rob de Desfilada del Dia de la pistola . La seva banda es practicaria sempre que no hi hagi una sola queixa acústica.
La seva cançó, Rock Star's Girlfriend, va ser tota la ràdio aleshores. Si encara no ho heu fet, heu de consultar-los. Aquí teniu una de les cançons que he pogut trobar en soundcloud: